Wil je binnenkort gaan solliciteren voor een baan, stage of werkstudentschap? En zou je graag tips & tricks ontvangen over het schrijven van een goede CV en Motivatiebrief? Kom naar onze informatiesessie op 8 maart aanstaande!  

 

Het vakgebied consultancy staat bekend om haar competitieve sollicitatieproces. Onderschat wordt dan ook de waarde van een sterke CV en motivatiebrief. Recruiters kijken maar enkele seconden naar je documentatie en daarom is de opbouw en structuur hiervan ontzettend belangrijk. Op dinsdag 8 maart zullen wij aan de hand van enkele voorbeeld CV’s en motivatiebrieven tips meegeven over hoe je jouw CV en motivatiebrief het beste kan schrijven. Het is een interactieve sessie, dus er zal veel ruimte zijn voor je eigen vragen.

Enthousiast geworden? Meld je aan voor de informatiesessie van 8 maart via onderstaande link! Het bijwonen van onze events is geheel gratis en zonder selectie

De sessie begint om 19:00 uur via Google Meets en zal maximaal 45 minuten duren. Enkele dagen voor het event verzenden wij een link om digitaal deel te nemen.

Volg ook onze LinkedIn en Instagram voor verdere events en tips.

Gratis aanmelden?

Wij helpen studenten geheel gratis. Aanmelden kan binnen 30 seconden.

Aanmelden
Interview

Gupta Strategists | Interview

Hallo, bedankt dat je ons een kijkje binnen jullie kantoor wilt geven. Hoe lang werk…
Event

Informatiesessie: CV & motivatiebrief | 8 maart 19:00 | Google Meet

Wil je binnenkort gaan solliciteren voor een baan, stage of werkstudentschap? En zou je graag…
Interview

Interview Eva – OC&C

OC&C Strategy Consultants Kantoorlocatie: Rotteram Aantal consultants: +/- 50 in Nederland, 500+ professionals wereldwijd Aantal kantoren: 1 kantoor…