Binnen 2 minuten een gratis persoonlijk rapport aanvragen

Ons consultancy rapport geeft studenten vrijblijvend inzicht in hun prestaties ten opzichte van andere kandidaten en een overzicht van kantoren die mogelijk zouden passen. Wij delen gegevens nooit zonder toestemming met andere partijen.

Hoe werkt het?

Via Consultancy Mentor maken wij onze kennis van consultancy online voor iedereen beschikbaar. Door het invullen van het persoonlijk rapport kan je een beeld krijgen van de kantoren die bij jou passen en van jouw positie ten opzichte van andere kandidaten. Op basis daarvan kunnen wij je ondersteunen en adviseren bij het zoeken van een baan binnen consultancy. Wij nemen contact met je op en denken met je mee. Indien jouw profiel voldoende aanknopingspunten heeft kunnen wij je zelfs introduceren bij een van de kantoren. Daarnaast kan je ons altijd een mailtje sturen met je vragen. Deze beantwoorden we eerst één-op-één.

We onderhouden nauw contact met de belangrijkste strategy en management consultancy kantoren zodat we weten wat er speelt en naar wat voor kandidaten zij op zoek zijn. Als je de stappen hiernaast doorloopt en een sterk cv hebt waarvan wij weten dat het goed past bij een consultancy kantoor, dan introduceren wij je persoonlijk.

1

STAP 1: Doorloop de vragenlijst

Doorloop onze eenvoudige vragenlijst en laat weten waar wij jou bij kunnen helpen.
2

STAP 2: Ontvang jouw persoonlijke consultancy rapport

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst ontvang je een persoonlijk rapport. Hierin vind je een lijst met kantoren die bij jouw wensen passen en een overzicht van jouw positie in het consultancy landschap.
3

STAP 3: Na een introductie start de sollicitatiefase

Op basis van jouw profiel kunnen we je voorstellen bij een van de kantoren. Met onze ervaring ondersteunen we bij het sollicitatieproces.

Voor wie is het?

Consultancy Mentor is op zoek naar ambitieuze studenten die willen werken in strategy en management consulting. Alhoewel de meeste consultants een economische of bèta achtergrond hebben, sluit dit een alpha studie niet uit.

De gemiddelde student die wordt gematcht heeft bovengemiddelde studieresultaten, is analytisch sterk en heeft zich op meerdere vlakken naast zijn/haar studie ontwikkeld.

Het bovenstaande zijn geen harde eisen en het een kan het ander compenseren.

Voorbeeld (deels) persoonlijk rapport

Matthijs toont oprechte interesse om je verder te helpen. Hierdoor voel ik me vrij om al mijn gedachten - ambities, doelen, maar ook twijfels - te delen, waardoor je met hulp van Matthijs echt kunt ontdekken wat het beste bij jou past en welke stappen je daarvoor moet zetten.

CarolinaP&G

Via Matthijs ben ik bij een consultancy kantoor gekomen waar ik uiteindelijk ook ben aangenomen. Het was fijn om met iemand de case interviews te kunnen oefenen en bespreken.

Ramon Daniels

Via Matthijs kreeg ik tips en een introductie bij een kantoor. Dit hielp me op weg. Door de hulp van CM had ik een beter beeld van wat ik kon verwachten.

Evie Lindselaar
Events & Vacatures

Eden McCallum | Working Student (Amsterdam)

Are you looking for a part-time job with a lot of flexibility at a top-tier…
Events & Vacatures

Eden McCallum – Female Mentorship Programme (FEMME)

Are you a student looking to grow both personally and professionally? Do you want to…
Interview

Interview Noah van Roekel – Eden McCallum

Eden McCallum Kantoorlocatie: Amsterdam Aantal consultants: +/- 30 analisten in Nederland, 2500+ independents wereldwijd Aantal…
Events & Vacatures

Gupta Strategists – Casemiddag Amsterdam

Benieuwd naar ons werk als strategieconsultant in de gezondheidszorg? Op donderdag 17 en vrijdag 18…