De organisatie die studenten met kantoren verbindt

Consultancy Mentor wordt bestuurd door studenten onder begeleiding van oud-consultants. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitbereiding voor ons team. Neem dus gerust contact op bij interesse in een bestuursfunctie.

Hoe wij kandidaten helpen

Via Consultancy Mentor maken wij onze kennis van consultancy online voor iedereen beschikbaar. Het team bestaat uit een enthousiast studentenbestuur en een adviserende Raad van Consultants.
We onderhouden nauw contact met de belangrijkste strategie consultancy kantoren zodat we weten wat er speelt en naar wat voor kandidaten ze op zoek zijn. Als je het hele stappenplan doorloopt en een sterk cv hebt waarvan wij weten dat het goed past bij een strategie consultancy kantoor, dan kunnen we je er persoonlijk introduceren.

Tot zover:

150

Verstuurde rapporten

600

unieke websitebezoekers per maand

20

Introducties bij kantoren

Ons dagelijks bestuur

Ellen de Groot

Bestuur

Ellen studeert Accounting and Auditing aan de economische faculteit in Rotterdam. Afgelopen jaar heeft zij verschillende functies bekleed bij De Kleine Consultant waar zij haar enthousiasme voor strategie consultancy heeft ontdekt. Ellen vindt het leuk om aan complexe vraagstukken te werken en zichzelf zodoende continu uit te dagen.

Wouter van Doorn

Bestuur

Wouter is 24 jaar en studeert Economie en Rechten in Rotterdam. Hij volgt dit jaar de master Financial Economics aan de ESE. Wouter is erg geïnteresseerd in strategie consulting en vindt het ook leuk om andere studenten hierover te enthousiasmeren en te begeleiden. Hij heeft ervaring opgedaan met zijn eigen onderneming.

Céline van den Berg

Bestuur

Céline is 21 jaar en woont in Amstelveen. Ze volgt de master Strategic Management aan de RSM en heeft hiervoor ervaring opgedaan bij De Kleine Consultant.

Arthur Röell

Oprichter & bestuur

Arthur is 24 jaar en rechtenstudent. Tijdens zijn studie heeft Arthur ervaring opgedaan middels verschillende stages en een eigen onderneming.

Raad van Consultants

Deze (externe) consultants ondersteunen ons en kan je tegenkomen tijdens onze maandelijkse online Q&A sessies:

Matthijs

Oprichter / Raad van Consultants

Kantoor: ex-Roland Berger

Jard

Raad van Consultants

Kantoor: BCG

Matthijs

Raad van Consultants

Kantoor: Strategy&

Recente artikelen en events

Events & Vacatures

Eden McCallum | Working Student (Amsterdam)

Are you looking for a part-time job with a lot of flexibility at a top-tier…
Events & Vacatures

Eden McCallum – Female Mentorship Programme (FEMME)

Are you a student looking to grow both personally and professionally? Do you want to…
Interview

Interview Noah van Roekel – Eden McCallum

Eden McCallum Kantoorlocatie: Amsterdam Aantal consultants: +/- 30 analisten in Nederland, 2500+ independents wereldwijd Aantal…