Save the date – Informatiesessie Consultancy Landschap – 11 januari 2022 – 19:00 uur – Google Meets

Ben jij er klaar voor om je in 2022 verder te gaan verdiepen in de wereld van consultancy en zie jij jezelf wel in deze sector werken? Of twijfel je nog en wil je graag meer informatie over wat een consultant doet en de verschillende specialismen die er zijn?

Dan ben je bij Consultancy Mentor aan het juiste adres! In verschillende informatiesessies nemen wij jou mee en geven je een kijkje in de wereld van consultants, de verschillende kantoren en het sollicitatieproces. Bovendien is het bijwonen van onze events geheel gratis.

De digitale sessie van dinsdag 11 januari staat in het teken van een introductie in het consultancy landschap. De verschillende soorten consultancy, de onderverdeling van kantoren qua specialismen, het typische carrièrepad van consultant naar partner en het sollicitatieproces zullen worden behandeld. Aansluitend zal er de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan een ervaren consultant.

Aanmelden? Klik op de link en vul het aanmeldformulier in. 

Enkele dagen voor het event verzenden wij een link om digitaal deel te nemen aan de informatiesessie.  

Volg ook onze LinkedIn en Instagram voor verdere events en tips.

Aanmelden?

Aanmelden
Tips

Vacature: Bestuurslid Gezocht

BESTUURSLEDEN GEZOCHT: Consultancy Mentor    Wij zijn afgelopen jaar hard gegroeid van een startende organisatie…
Interview

Werken bij Magnus | Interview

Hallo Milou, bedankt dat je ons een kijkje binnen Magnus wilt geven. Hoe lang werk…
Event

OC&C Strategy Course – 04-03-22

OC&C Strategy Course Datum:             4 maart 2022 Starttijd:           09.00u Locatie:            Groothandelsgebouw, Rotterdam Doelgroep:       Universitaire studenten…