Save the date – Informatiesessie Consultancy Landschap – 11 januari 2022 – 19:00 uur – Google Meets

Ben jij er klaar voor om je in 2022 verder te gaan verdiepen in de wereld van consultancy en zie jij jezelf wel in deze sector werken? Of twijfel je nog en wil je graag meer informatie over wat een consultant doet en de verschillende specialismen die er zijn?

Dan ben je bij Consultancy Mentor aan het juiste adres! In verschillende informatiesessies nemen wij jou mee en geven je een kijkje in de wereld van consultants, de verschillende kantoren en het sollicitatieproces. Bovendien is het bijwonen van onze events geheel gratis.

De digitale sessie van dinsdag 11 januari staat in het teken van een introductie in het consultancy landschap. De verschillende soorten consultancy, de onderverdeling van kantoren qua specialismen, het typische carrièrepad van consultant naar partner en het sollicitatieproces zullen worden behandeld. Aansluitend zal er de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan een ervaren consultant.

Aanmelden? Klik op de link en vul het aanmeldformulier in. 

Enkele dagen voor het event verzenden wij een link om digitaal deel te nemen aan de informatiesessie.  

Volg ook onze LinkedIn en Instagram voor verdere events en tips.

Aanmelden?

Aanmelden
Interview

Gupta Strategists | Interview

Hallo, bedankt dat je ons een kijkje binnen jullie kantoor wilt geven. Hoe lang werk…
Event

Informatiesessie: CV & motivatiebrief | 8 maart 19:00 | Google Meet

Wil je binnenkort gaan solliciteren voor een baan, stage of werkstudentschap? En zou je graag…
Interview

Interview Eva – OC&C

OC&C Strategy Consultants Kantoorlocatie: Rotteram Aantal consultants: +/- 50 in Nederland, 500+ professionals wereldwijd Aantal kantoren: 1 kantoor…