De maand februari staat weer voor de deur en Consultancy Mentor zal deze aftrappen met een tweede informatiesessie! Ditmaal staat de sessie in het teken van het Sollicitatieproces. 

 

Het vakgebied consultancy staat bekend om haar competitieve sollicitatieproces. Om je hier goed op voor te bereiden, is het van belang om te weten hoe de stappen in dit proces eruitzien, waarin kantoren verschillen, hoe je als kandidaat kan opvallen, en waar kantoren specifiek naar opzoek zijn in jou. Kortom, na het bijwonen van deze informatiesessie ben jij klaargestoomd om je op een sollicitatie te gaan voorbereiden. Aansluitend zal er ook de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan een ervaren consultant.

Enthousiast geworden? Meld je aan voor de informatiesessie over het sollicitatieproces van 01 februari via onderstaande link! Het bijwonen van onze events is geheel gratis en zonder selectie.

De sessie begint om 19:00 uur via Google Meets en zal maximaal 1,5 uur duren. Enkele dagen voor het event verzenden wij een link om digitaal deel te nemen.

Volg ook onze LinkedIn en Instagram voor verdere events en tips.

Gratis aanmelden?

Wij helpen studenten geheel gratis. Aanmelden kan binnen 30 seconden.

Aanmelden
Interview

Gupta Strategists | Interview

Hallo, bedankt dat je ons een kijkje binnen jullie kantoor wilt geven. Hoe lang werk…
Event

Informatiesessie: CV & motivatiebrief | 8 maart 19:00 | Google Meet

Wil je binnenkort gaan solliciteren voor een baan, stage of werkstudentschap? En zou je graag…
Interview

Interview Eva – OC&C

OC&C Strategy Consultants Kantoorlocatie: Rotteram Aantal consultants: +/- 50 in Nederland, 500+ professionals wereldwijd Aantal kantoren: 1 kantoor…