Gupta Strategists

Enthousiast en wil jij solliciteren bij Gupta? Neem dan contact op.

Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. We doorgronden complexe vraagstukken en komen tot praktische oplossingen of innovatieve ideeën. Het doel van onze projecten? De zorg aantoonbaar beter maken.

Onze klanten hebben allemaal iets te maken met zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, apothekers, GGZ, farmaceuten, beleidsmakers, toezichthouders, investeerders, leveranciers en patiëntenorganisaties.

 

We vinden het enorm belangrijk dat onze consultants energie krijgen van hun werk. Daarom bieden we alle ruimte om te ontdekken waar je passie ligt. Jij hebt de touwtjes in handen wanneer het gaat om het uitstippelen van je carrièrepad. Jij bent de regisseur, wij faciliteren.

Natuurlijk streven we tijdens projecten naar het hoogst haalbare voor onze klant en focussen we op het leveren van kwaliteit. En dat kan niet zonder jouw persoonlijke ontwikkeling als strategieconsultant. Bij Gupta werk je als allround consultant met een klein projectteam aan grote projecten. Allround, zodat je jezelf continu blijft uitdagen en je ontwikkeling als een speer gaat. Het doel? Jezelf en onze klanten keer op keer verbazen.

Gupta

  • Kantoorlocatie: we werken niet op een vaste locatie, maar huren op vrijdag prachtige, landelijke werklocaties
  • Aantal consultants (NL): ~35
  • Aantal kantoren: 2
  • Indicatie werkuren per week: 50
  • Landen: Nederland en Qatar
  • Specialisme: zorg

Interview

Hallo, bedankt dat je ons een kijkje binnen jullie kantoor wilt geven. Hoe lang werk je hier al en aan wat voor projecten heb je tot nu toe gewerkt?

Ik werk sinds maart 2021 voor Gupta. Op het moment van schrijven werk ik dus iets meer dan 1 jaar. In deze tijd heb ik aan vijf projecten gewerkt: (1) een business case voor een ziekenhuis, om invulling te geven aan nieuwbouwplannen voor de OK en medische beeldvorming, (2) een model voor vraag en aanbod van ouderenzorgwoningen in een provincie en verkennen van oplossingsrichtingen met samenwerkende ouderenzorginstellingen, (3) de integratie van duurzaamheid in de inkoopstrategie van een grote zorgverzekeraar, (4) een strategietraject voor een topklinisch ziekenhuis, en (5) de boostercampagne van een grote GGD.

 Waarom heb je destijds voor dit kantoor gekozen?

Vanuit mijn studie Strategic Management ben ik in aanraking gekomen met strategieconsulting. Dit trok mij aan vanwege de afwisseling in projecten en de intellectuele uitdaging…

Expertises 

Als strategieconsultant bij Gupta Strategists werk je met een klein team aan grote projecten in de zorg. Je werkt als allround strategieconsultant aan projecten met uiteenlopende, complexe onderwerpen. Projecten variëren bijvoorbeeld van het ontwikkelen van nieuwe strategieën en implementeren van innovatieve ideeën tot uitvoeren van uitgebreide (markt)analyses of begeleiden van fusies. Je werkt nooit solo aan een project, altijd met één of meerdere collega’s. Ook als starter ben je een volwaardig teamlid en werk je direct mee aan een project, maak je analyses, spar je met collega’s en geef je presentaties aan klanten.

In principe werk je van maandag tot en met donderdag met je projectteam en op vrijdag met alle collega’s bij elkaar. Met je projectteam werk je op het kantoor van de klant, thuis, of op een locatie naar keuze. Op vrijdag werken we samen op een toffe locatie centraal in het land (meestal in of rondom Utrecht of Amsterdam).

Carrièremogelijkheden

Gupta Strategists is een platte organisatie waar we het samen doen. Ellebogenwerk kennen we niet.

Bij Gupta Strategists start je na je master of PhD als junior. Je bepaalt samen met je mentor je groeipad en maakt in je eerste jaren als consultant een enorme groeispurt, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Vervolgens kun je senior worden, waarna je eventueel partner kunt worden. Als junior start je met een veelvoud aan trainingen die intern gegeven worden door de experts op dat gebied. Dit varieert bijvoorbeeld van een piramidetraining tot aan een workshop over programmeertaal ‘R’ of een training over groepsprocessen en gespreksleiding. Heb je behoefte aan een specifieke training, cursus of mis je nog kennis op een bepaald gebied? Dan zijn er altijd mogelijkheden en verkennen we samen graag de opties.

Events & Vacatures

Eden McCallum | Working Student (Amsterdam)

Are you looking for a part-time job with a lot of flexibility at a top-tier…
Events & Vacatures

Eden McCallum – Female Mentorship Programme (FEMME)

Are you a student looking to grow both personally and professionally? Do you want to…
Interview

Interview Noah van Roekel – Eden McCallum

Eden McCallum Kantoorlocatie: Amsterdam Aantal consultants: +/- 30 analisten in Nederland, 2500+ independents wereldwijd Aantal…
Events & Vacatures

Gupta Strategists – Casemiddag Amsterdam

Benieuwd naar ons werk als strategieconsultant in de gezondheidszorg? Op donderdag 17 en vrijdag 18…